Ingrediente
4 căni de fructe (cireşe, căpşune, afine, portocale…)
6 linguri de gelatină pudră
½ suc de lămâie
Rețeta
Mod de preparare:
Ingrediente
4 căni de fructe (cireşe, căpşune, afine, portocale…)
6 linguri de gelatină pudră
½ suc de lămâie
Rețeta
Mod de preparare:
Ingrediente
150 g făină
1 ou
150 ml iaurt de băut
1/2 plic praf de copt
30 ml lapte
Sare
Piper
Chilli
2 linguri ierb
Ingrediente
Aripioare de pui – 300 g
Morcov – 1 buc
Ceapă – 1 buc
Sare
Unt – 50 g
Ceapă – 2 buc
Ingrediente
300 g morcov
1 avocado copt
200 g nucă hidratată în apă timp de 1-2 oră
½ lingură praz tocat mărunt
vlăstari de pr
Ingrediente
4-5 ardei grași, curățați pe interior
2-3 căni de orez făcut din conopidă (se mărunțește conopida, astfel încât să semene cu orezul)
Ingrediente
6 ouă
2 linguri de verdeață, la alegere, tocată mărunt (pătrunjel, ceapă verde)
sare și piper – după gust
1 lingură d
Ingrediente
3 linguri de ulei de măsline extravirgin
225 g de ciuperci tăiate felii
1 ½ cană de ceapă mărunțită
1 ¾ linguriță de sare
Ingrediente
2 vinete
1 ceapă mică
2-3 lingurițe ulei de măsline
1 avocado bine copt
sare și piper după gust
2-3 linguri
Ingrediente
salată verde asortată
1 avocado bine copt
1 gulie mică
50 g nuci
25 g mix de semințe crude (susan, in, floarea soarelui,
Ingrediente
8 căpățâni usturoi românesc
250 grame năut fiert
1 tijă țelină apio (sau 1 bucată mică de țelină – rădăcină)