Ardei umpluți cu carne de pui și conopidă

Ingrediente:

  • 4-5 ardei grași, curățați pe interior
  • 2-3 căni de orez făcut din conopidă (se mărunțește conopida, astfel încât să semene cu orezul)
  • 2-3 căni de piept de pui mărunțit
  • 1 cană de pătrunjel
  • 1 cană de coriandru
  • ½ cană de ulei de măsline
  • zeama de la o limă
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1 ardei iute jalapeno, curățat de semințe
  • ½ linguriță de sare

Rețeta

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pune apoi toate ingredientele pentru sos în blender și transformă-le într-un amestec omogen.

Amestecă, într-un bol, pieptul de pui mărunțit, cu sosul preparat în blender, dar și cu orezul de conopidă. Umple ardeii grași cu această compoziție. Poți lasă “gura” ardeiului descoperită sau o poți acoperi cu o felie de roșie.

Pune ardeii grași umpluți în tavă și introdu tava la cuptor – lasă ardeii să se coacă în jur de 50 de minute, apoi servește-i.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img