Ingrediente:
- 4-5 ardei grași, curățați pe interior
- 2-3 căni de orez făcut din conopidă (se mărunțește conopida, astfel încât să semene cu orezul)
- 2-3 căni de piept de pui mărunțit
- 1 cană de pătrunjel
- 1 cană de coriandru
- ½ cană de ulei de măsline
- zeama de la o limă
- 1-2 căței de usturoi
- 1 ardei iute jalapeno, curățat de semințe
- ½ linguriță de sare
Rețeta
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pune apoi toate ingredientele pentru sos în blender și transformă-le într-un amestec omogen.
Amestecă, într-un bol, pieptul de pui mărunțit, cu sosul preparat în blender, dar și cu orezul de conopidă. Umple ardeii grași cu această compoziție. Poți lasă “gura” ardeiului descoperită sau o poți acoperi cu o felie de roșie.
Pune ardeii grași umpluți în tavă și introdu tava la cuptor – lasă ardeii să se coacă în jur de 50 de minute, apoi servește-i.
Poftă bună!