CRISPY STRIPS DE PUI LA CUPTOR

CRISPY STRIPS DE PUI LA CUPTOR

Ingrediente

  • 120 g piept de pui

  • fulgi de porumb

  • Făină integrală
  • 1 ou (pentru crusta crocantă)

Rețeta

Mod de preparare:

  • Încălzește cuptorul la 180 de grade
  • Taie pieptul de pui în fâșii lungi și subțiri și asezonează le cu puțină sare
  • Pune într-un bol făina integrală, în alt bol pune fulgii de porumb mărunțiți , iar într-un alt bol bate oul cu puțină sare
  • Trece fâșiile de pui prin făina integrală și scutură-le de exces, după care prin ou, iar la final prin fulgii de porumb mărunțiți, în așa fel încât să fie acoperite complet
  • Pune hărtie de copt în tava cuptorului, după care adaugă fâșiile de pui
  • Introdu tava în cuptorul preîncălzit și lasă puiul pentru circa 45 de minute- 1 oră, până când devine crocant