Fritatta cu sparanghel și brânză de capră

Fritatta cu sparanghel și brânză de capră

Ingrediente

    • 6 ouă

    • 2 linguri de verdeață, la alegere, tocată mărunt (pătrunjel, ceapă verde)

    • sare și piper – după gust

    • 1 lingură de unt

    • 200 g de sparanghel tăiat în bucăți de 4 cm

    • 75 g de brânză de capră mărunțită

Rețeta

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade. Într-un bol, bate ouăle și amestecă-le cu verdețurile tocate mărunt. Asezonează totul cu sare și piper. Într-o tigaie, încălzește untul și sotează în el bucățile de sparanghel. După 2-3 minute, când sparanghelul se înmoaie, redu focul la minimum și pune ouăle bătute în tigaie. După 1 minut, pune tot amestecul într-un vas oval de yena și adaugă brânza de capră, apoi introdu-l la cuptor. Lasă fritatta să se gătească timp de 12 minute. Poți verifica dacă este coaptă cu ajutorul unei scobitori, ca atunci când coci aluaturi.

Lasă fritatta să se răcească și apoi servește-o.

Poftă bună!