Ingrediente:
Iaurt 70 g
Somon afumat 80 g
Salata verde 20 g
Ceapa verde 10 g
Masline negre 3 bucati
Roșii cherry 1 bucată
Usturoi 5 g
semințe de floarea-soarelui 10 g
Sar
Ingrediente:
Iaurt 70 g
Somon afumat 80 g
Salata verde 20 g
Ceapa verde 10 g
Masline negre 3 bucati
Roșii cherry 1 bucată
Usturoi 5 g
semințe de floarea-soarelui 10 g
Sar
Ingrediente (4 persoane):
brânză de vacă – 200 g
smântâna 20% – 2 linguri
brânză mascarpone – 2 linguri
sare de mare (după gust)
piper negru (dupÄ
Ingrediente (4 persoane):
Năut 450 g (din conservă)
1 ½ linguri de pudră de chiliÂ
3 curmale
Sucul de la 1 lămâie
½ cană de țelină tocată
½ cană de morcov ras
Ingrediente (4 persoane):
pentru dressing:
1 cană de căpșuni curățați și tăiați în jumătate
1 lingură de ceapă șalotă, tăiată
¼ cană de oțet balsamic
Ingrediente (4 persoane):
4 conserve mică de tonÂ
1 căpățână mare de broccoli
6 linguri ulei de măsline
sucul a 2 lămâi
sare și piper după gust
pătrunjel tocat
Ingrediente:
1 kg de hribiÂ
10 căței de usturoi
4 linguri de făină integrală
5 linguri de ulei de măsline extra virgin
sare și piper
pătrunjel tocat mărunt
2 căni
Ingrediente:
O ceașcă fulgi de cocos
1/3 ceașcă fulgi ovăz
2 banane coapte
Rețeta
Mod de preparare:Â
PreîncălzeÈ™te cuptorul la 175° C È™i acoperă o tavÄ
Ingrediente:
175 g făinăÂ
40 g făină de ovăz
50 g zahăr nerafinat
2 lingurițe praf de copt
2 mere curățate de coajă și tăiate bucățele
2 linguri de stafid
Ingrediente:
1 lingură îndulcitor (miere/sirop de arțar/)
1 linguriță esență de vanilie
500 g lapte de cocos
Rețeta
Mod de preparare:Â
Laptele de cocos
Ingrediente:
1/2 ceașcă pudră de cocos
 6 sau 7 plicuri de Apinat cacao
 1/2 ceașcă unt de cocos
3 ouă
 1/2 ceașcă miere naturală de albine
 coajă rasă de l