prajitura-negresa

Prăjitură Negresă

Ingrediente:

    • 1/2 ceașcă  pudră de cocos
    •  6 sau 7 plicuri de Apinat cacao
    •  1/2 ceașcă unt de cocos
    • 3 ouă
    •  1/2 ceașcă miere naturală de albine
    •  coajă rasă de la o lămâie
    • 50 g alune sau nuci pentru decor

Rețeta

Mod de preparare: 

Se încinge cuptorul la 150 de grade şi se unge cu unt sau ulei un vas de yena sau o tavă mai înaltă.

Se amestecă toate ingredientele cu grijă, fie manual, fie într-un blender sau robot de bucătărie.

Se toarnă aluatul în tavă şi se coace circa 30 de minute, până ce scobitoarea introdusă în mijlocul prăjiturii iese curată.

După ce  scoatem din cuptor blatul  presărăm  alune sau nuci, tocate mărunt.

Se lasă la răcit circa 30 de minute înainte de tăiat şi servit.

Poftă bună!