Salată cu ton și broccoli

Salată de spanac cu fistic și oțet balsamic de căpșuni

Ingrediente (4 persoane):

      • pentru dressing:
      • 1 cană de căpșuni curățați și tăiați în jumătate
      • 1 lingură de ceapă șalotă, tăiată
      • ¼ cană de oțet balsamic  
      • 3 curmale
      • ½ linguriță de muștar măcinat
      • ½ linguriță de cimbru uscat
      • ½ linguriță de semințe de mac
      • ¼ linguriță de piper negru măcinat
      • pentru salată:
      • 8 căni de baby spanac
      • ½ castravete, tăiat în jumătate și apoi feliat subțire
      • ¼ cană de fistic crud

Rețeta

Mod de preparare: 

Pentru dressing: Puneți în blender căpșunile, capa șalotă, oțetul, curmalele, muștarul și cimbrul și blenduițile până ce se omogenizează. Adăugați semințele de mac și piperul negru și lăsați deoparte.

Pentru salată: puneți toate ingredientele pentru salată într-un bol mare, adăugați dressing-ul după plac și amestecați.

Poftă bună!