Ingrediente:
1 ardei gras roÈ™u – tăiat mărunt
1 ardei gras galben – tăiat mărunt
o ceapă roșie mică – tocata
2 căței de usturoi – mărunțiți
1 li
Ingrediente:
1 ardei gras roÈ™u – tăiat mărunt
1 ardei gras galben – tăiat mărunt
o ceapă roșie mică – tocata
2 căței de usturoi – mărunțiți
1 li
Ingrediente:
8 fire de praz
 1 cepă
Migdale măcinate – 100 g
 Supă de legume – 1lÂ
 2 fire de arpagic
Sare È™i piper negru – după gustÂ
Ulei de măsline
Re
Ingrediente pentru 2 persoane:
Fasole boabe – 280 g
Ciuperci – 300 g
Ceapă -100 g
Roșii – 75g
Ulei de măsline – 3 linguri
1 cățel de usturoi
1 fir de pÄ
Ingrediente:
 brânză de vaci semidegresată – 400 g
griÈ™ – 160 g
ouă – 2
coajă de lămâie
biscuiți Fibroki măr și rodie – 6 buc
mix de fructe de pădur
Ingrediente:
un dovleac plăcintar, de circa 1 kg, tăiat cuburi
2 linguri de ulei de măsline
200 ml smântână pentru gătit
50 g parmesan
250 g brânză ricotta
câteva
Ingrediente:
400 g fasole verde
150 g brânză cottage
3/ 4 nuci
1 cățel de usturoi
Unt
sare și piper după gust
Rețeta
Mod de preparare:Â
Fierbe fasolea timp
Ingrediente:
1 kg de carne de vită tăiată cubulețe
3 linguri de ulei vegetal
un litru de apă
o linguriță de rozmarin uscat
o linguriță de pătrunjel uscat
o jumăta
Ingrediente (4 porții):
Ouă – 12 buc
Lapte proaspat – 60 mlÂ
Ulei de măsline – 20 mlÂ
Usturoi – 2 căței
Baby spanac – 100 g
Roșii cherr
Ingrediente (2 porții):
300 g broccoli
200 g țelină
1 legatură busuioc proaspăt
1 buc măr
1 castravete
Sucul de la o lămâie
400 ml apăÂ
Rețeta
Mod de pre