Lasagna cu dovleac, brânză ricotta și salvie

Papanași cu brânză și sos de fructe

Ingrediente:

    •  brânză de vaci semidegresată – 400 g
    • griș – 160 g
    • ouă – 2
    • coajă de lămâie
    • biscuiți Fibroki măr și rodie – 6 buc
    • mix de fructe de pădure pisate sau orice alt fruct – ½ cană

Rețeta

Mod de preparare: 

Se amestecă brânza de vacă bine scursă de zer cu cele două ouă, coaja de lămâie rasă și grișul. 

Se lasă 20 de minute, să se omogenizeze și grișul să absoarbă bine zerul rămas. Apoi pui o oală cu apă la fiert și formezi din compoziție biluțe. Se pun în apă, la început vor sta pe fundul oalei dar treptat se vor ridica și practic în 4-5 minute sunt gata. 

Se pisează biscuiții și se tăvălesc biluțele prin “făina”rezultată.

Se pot servi papanașii simpli sau în combinație cu un piure de fructe sau cu puțină marmeladă Natur House Dietesse – 3.

Spor în bucătărie și poftă bună!