Dragobete - sfaturi și idei pentru o cină romantică - Natur House

Dragobete – sfaturi și idei pentru o cină romantică

Indiferent de cum alegi să petreci Dragobetele anul acesta, trebuie să incluzi neapărat și o cină romantică savurată împreună cu persoana iubită. Dar în momentul în care vrei să îți exprimi dragostea, admirația și aprecierea pentru o persoană, nu merge așa, cu una, cu două. Organizează la voi acasă cina romantică și cu siguranță îți vei surprinde iubitul sau iubita prin efortul și dăruirea pe care le-ai depus.

Pentru a-ți ieși totul ca la carte, ți-am pregătit mai jos o listă de sfaturi pentru a transforma cina romantică organizată de tine într-una reușită și memorabilă:

  • Detaliile din prim-plan – aici vei avea nevoie de o masă încăpătoare, dar care să vă permită să fiți destul de apropiați unul de celălalt, apoi de o față de masă simplă, dar elegantă și, apoi, de vesela aceea pe care păstrezi pentru ocazii speciale. Aranjează frumos furculițele, cuțitele, lingurițele. De asemenea, la o așa ocazie este nevoie de pahare cu picior înalt, în care să serviți faimosul vin roșu. Acesta va crea exact atmosfera de care aveți nevoie în zile precum sărbătoarea națională a iubirii. Nu uitați să ciocniți în cinstea voastră. 

 

  • Detaliile ambientale – cinele romantice reușite sunt alcătuite din detalii și mici trucuri, care au capacitatea de a face diferența între o atmosferă intimă, perfectă și una încordată, sufocantă. Prin urmare, este esențial să așezi în cameră un difuzor de parfum, care să îndulcească întâlnirea prin intermediul notelor florale. În plus, pune pe masă și în diferite locuri din cameră câteva lumânări ambientale, poate chiar parfumate, astfel încât să redai încăperii un aspect romantic. În final, alege un playlist de melodii instrumentale, romantice, care să meargă pe fundal, cu sonor redus, în timp ce savurați cina. Stinge luminile și voila, ai obținut un cadru de vis.

 

  • Care este atitudinea potrivită?Un pas foarte important atunci când îți dorești ca cina să iasă perfect este să te simţi bine şi să uiţi de orice problemă cât timp sunteți împreună. Mesajele și postările de pe rețelele sociale, dar și mail-urile pot fi amânate sau rezolvate a doua zi, așadar închide-ți telefonul. Lasă problemele la ușă, deoarece momentan, timpul este doar pentru voi. Nu te gândi la această cină ca la un pretext de a impresiona, ci ca la unul de a vă apropia și vei vedea că totul va decurge natural și sincer. 

 

  • Idei de activități – la o simplă căutare pe internet „idei, jocuri și activități pentru cupluri”, vei găsi o mulțime de sugestii numai bune de pus în practică. În plus, rafturile librăriilor încep să fie tot mai pline cu boardgames de jucat în doi. Caută-le pe cele care ți se par cele mai interesante și lansează-i partenerului sau partenerei o provocare dinamică, amuzantă și spontană. Fotografiile vechi reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a te apropia de o persoană, așadar alege cele mai frumoase și mai amuzante imagini, pentru a vă distra de minune pe seama lor și pentru a vă povesti despre peripețiile din trecut. În cele din urmă, invită la dans persoana iubită, această activitate vă va apropia și mai mult și va stabili o conexiune specială între voi.

 

  • Idei de preparate culinare – în ceea ce privește mâncarea, îndreaptă-te spre feluri simple, dar de efect. Iată câteva idei:

 

Aperitive: tapas cu somon afumat, trufe de brânză feta și verdeață, rulou cu sparanghel învelit în prosciutto, bruschete cu halloumi și ardei

Fel principal: vrăbioară de vită la tigaie în stil New York, piept de rață cu portocale, somon în sos de lămâie și capere, tagliatelle cu fructe de mare

Desert: pavlova, înghețată cu mango și fructe de pădure, cheesecake căpșuni

 

Vei pune în aplicare sfaturile de mai sus pentru a obține o cină romantică reușită? Oricare ar fi răspunsul, Natur House vă urează un Dragobete fericit, cu clipe minunate alături de persoana dragă și multă iubire.