Ingrediente:
- O ceașcă fulgi de cocos
- 1/3 ceașcă fulgi ovăz
- 2 banane coapte
Rețeta
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 175° C și acoperă o tavă cu hârtie de copt.
Pune într-un blender fulgii de nucă de cocos și ovăzul și mărunțește-i.
Curăță bananele, taie-le în bucăți mai mici și adaugă-le în blender. Amestecă toate ingredientele până obții o pastă netedă.
Cu ajutorul unei linguri ia puțin din compoziție și pune pe hârtia de copt, formând fursecuri. Ține-le la cuptor timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
După ce sunt gata, lasă-le să se răcească timp de cinci minute.
Se servesc calde.
Poftă bună!
Va rog sa mi spuneti daca aceste fursecuri sunt ok a fi servite si reci,si daca da,la cat timp dupa preparare se pot servi,ce valabilitate au,as diri sa le prepar pt a le avea mai multe zile.