Natur House deschide un nou centru în orașul Curtea de Argeș - Natur House

Natur House deschide un nou centru în orașul Curtea de Argeș

Începând cu data de 20.04.2021, Natur House anunță deschiderea unui nou centru în orașul Curtea de Argeș. Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor clienților Natur House, s-a decis deschiderea unei locații în acest oraș. Centru se află pe str. Elena Cuza, Bloc E5, parter, telefon: 0722 163 919, e-mail: curteadearges@natur-house.ro. 

Pentru foarte multe persoane, alimentația sănătoasă și mișcarea zilnică reprezintă o adevărată provocare. Specialiștii de la centrul de nutriție și dietetică Natur House sunt pregătiți pentru a-i îndruma și a-i susține pe toți cei interesați pe drumul către un stil de viață sănătos.

“Având în vedere faptul că sosesc foarte multe solicitări din orașul Curtea de Argeș, dar și din localitățile învecinate, deschiderea unui centru în această zonă a fost un pas firesc.”, declară reprezentanții Natur House România. Noul centru din Curtea de Argeș se alătură astfel celor peste 90 de centre Natur House din țară, care oferă servicii și produse de calitate, prin intermediul unui program de dietă testat și îmbunătățit în decursul a peste 25 de ani.

Metoda Natur House presupune următorii pași:

  • Efectuarea unor consultații în urma cărora se stabilește planul alimentar cel mai indicat pentru nevoile nutriționale a fiecărei persoane în parte;
  • Completarea planului alimentar cu suplimente alimentare 100% naturale;
  • Monitorizare și consiliere gratuită pe tot parcursul programului.

Cine poate beneficia de serviciile Natur House?

Serviciile centrelor Natur House se adresează persoanelor care vor să slăbească sau să câștige în greutate, celor care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive prin intermediul dietei alimentare sau celor care doresc să își schimbe stilul de viață. Metoda Natur House se adresează inclusiv adolescenților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Pe lângă planurile alimentare personalizare și gama largă de suplimente alimentare de cea mai bună calitate, clienții Natur House primesc și consiliere pe toată durata programului, învață cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să mențină în continuare un stil de viață sănătos.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 25 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro