27
Ingrediente
2 mere proaspete
2 căni de fulgi de ovăz
2 căni de lapte vegetal
½ cană de fistic decojit, nesărat, tocat mare
1 praf d
27
Ingrediente
2 mere proaspete
2 căni de fulgi de ovăz
2 căni de lapte vegetal
½ cană de fistic decojit, nesărat, tocat mare
1 praf d
27
Ingrediente
2 pere
1 lămâie
1 plic de Levanat Tranzit
1 praf de scorțișoarăRețeta
Mod de preparare:
Spălăm, curățăm de coaj
27
Ingrediente
900 g de amestec de legume
2 linguri de ulei de vegetal
2 căței de usturoi zdrobit
1 lingură de rădăcină de ghimbir proaspă
27
Ingrediente
350 g morcovi
2 linguri de ulei de măsline cu infuzie de usturoi
2,5 cm de rădăcină de ghimbir proaspătă, curățată și rasă
27
Ingrediente
1 kg ceapã
100 ml ulei de măsline extra virgin
250 ml vin alb
500 g roşii coapte
sare, piper
1 legătură de pãtrunj
27
Ingrediente
300 g ciuperci champignon la grill
4 felii de pâine toast integral sau 6 felii de Biscotte sesamo
1 lingură de ulei de măsline e
27
Ingrediente
2 andive
1 fenicul
70 g ridichi roșii
1 tulpină de țelină
2 morcovi
1 ceapă
½ lămâie
4 linguri de oțe
27
Ingrediente
100g spanac
150 g de făină integrală
150 ml de lapte de soia
1 lingură de oțet de mere
½ lingură de bicarbonat
1
27
Ingrediente
¼ cănă de capere
1 kilogram de vinete
Sare şi piper
Ulei de măsline extra virgin
1 ceaşcă de ceapă verde
1 ceaş
27
Ingrediente
Supă de fasole roşie şi quinoa
1 lingură de ulei de măsline
1 ceapă galbenă, tocată
4 căţei de usturoi ( tocaţi)
3