Salată crocantă

Salată crocantă

27

Ingrediente

  • 2 andive
  • 1 fenicul
  • 70 g ridichi roșii
  • 1 tulpină de țelină
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • ½ lămâie
  • 4 linguri de oțet balsamic
  • 1 lingură de ulei de măsline extra virgin
  • Sare după gust.
  • 2 kiwii
  • 20 g nuci

Rețeta

Mod de preparare:
1. Spălați și curățați toate legumele; tăiați în rondele morcovii și ridichiile, ceapa tăiați – o julien, țelina și kiwi- tăiați – le în cubulețe.
2. Se desfac frunzele de andive și se așează pe un platou.
3. Legumele tăiate se pun peste frunzele de andive și se presară cu sucul de lămâie, oțet balsamic, puțin ulei de măsline și sare.
4. Nucile caju se presară și ele peste legume.

Pofta buna!