Ingrediente:
- 100g spanac
- 150g de făină integrală
- 150 ml de lapte de soia
- 1 lingură de oțet de mere
- ½ lingură de bicarbonat
- 1 ml de ulei de măsline extra virgin
- Sare
Rețetă
Mod de preparare:
Curățați spanacul și fierbeți-l în apă sărată timp de câteva minute.
Scurgeți-l, strângeți-l foarte bine și tăiați-l mărunt cu un cuțit.
Într-un castron amestecați făina cu laptele și adăugați o lingură de oțet de mere.
Amestecați totul cu un tel până când aluatul devine neted.
Adăugați spanacul în aluat, adăugați sare și continuați să amestecați.
Ungeți o tigaie mică cu puțin ulei, preîncălziți-o ușor, și turnați un polonic din amestecul obținut.
Gătiți pe fiecare parte aproximativ 3 minute.
Pofta buna!