Terci cu fistic și mere

Terci cu fistic și mere

27

Ingrediente

  • 2 mere proaspete
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 căni de lapte vegetal
  • ½ cană de fistic decojit, nesărat, tocat mare
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de scorțișoară

Rețeta

Mod de preparare:
1. Spălăm merele, le așezăm într o tavă pe hârtie de copt și le băgăm la cuptor timp de 15 – 20 de minute. Le scoatem și le lăsăm să se răcească, apoi te tăiem pe jumătate.
2. Punem ovăzul într – o cratiță împreună cu laptele , ¼ cană de apă și sare. Îl lăsăm să fiarbă la foc mic, timp de 4-5 minute, amestecând des.
3. Turnăm terciul în boluri și punem deasupra merele tăiate și presărăm fistic tocat și scorțișoară.

Pofta buna!

Lasa un comentariu