Terci cu fistic și mere

Ingrediente:

  • 2 mere proaspete
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 căni de lapte vegetal
  • ½ cană de fistic decojit, nesărat, tocat mare
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de scorțișoară

Rețeta

Mod de preparare:

Spălăm merele, le așezăm într-o tavă pe hârtie de copt și le băgăm la cuptor timp de 15 – 20 de minute

Le scoatem și le lăsăm să se răcească, apoi te tăiem pe jumătate.

Punem ovăzul într-o cratiță împreună cu laptele , ¼ cană de apă și sare. Îl lăsăm să fiarbă la foc mic, timp de 4-5 minute, amestecând des.

Turnăm terciul în boluri și punem deasupra merele tăiate și presărăm fistic tocat și scorțișoară.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img