Supă de citrice

Ingrediente (pentru 4 porții):

  • 2 portocale
  • 1 grapefruit galben
  • 1 grapefruit roz
  • 2 mandarine
  • 30 g fistic zdrobit
  • Sirop de stevia/arțar

Rețeta

Mod de preparare:

Decojește o portocală, jumătate de grapefruit galben și jumătate de grapefruit roz, asigurându-te că nu mai rămâne nici un pic de pieliță albă amară.

Taie cojile în fâșii subțiri. Pune-le la fiert într-un vas cu apă. Când apa clocotește, strecoară și schimbă apa cu alta rece. Repetă metoda de 2 ori. Lasă să se răcească.

Decojește restul fructelor, înlăturând pielița albă. Lucrează deasupra unui vas pentru a colecta sucul scurs de la fructe.

Amestecă cojile fierte cu sucul de fructe, fructele decojite, adu compoziția la fierbere, după care lasă să se răcească.

Zdrobește fisticul.

Împarte fructele și siropul de fructe în egală măsură în 4 boluri pentru servire.

Decorează cu cojile fierte și cu fistic.

Timp de preparare: 30 minute

Dificultate: ușoară

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *