Echipa Natur House a alergat pentru proiectul „Ne pregătim pentru viațăʺ la Maratonul Internațional Sibiu 2018 - Natur House

Echipa Natur House a alergat pentru proiectul „Ne pregătim pentru viațăʺ la Maratonul Internațional Sibiu 2018

Pe data de 26 mai 2018 a avut loc cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional Sibiu. La această ediție au participat aproape 4.000 de alergători, atât profesioniști, cât și amatori. Alături de aceștia, mii de susținători au sprijint cauzele pentru care alergătorii s-au înscris în această competiție sportivă caritabilă. La acest eveniment a participat și echipa Natur House, pentru a sprijini cauza „Ne pregătim pentru viațăʺ, organizată de asociația WeHelp!

Comunitatea de alergători și susținători care au participat sau care s-au implicat în acest eveniment a reușit să strângă până la momentul actual peste 582.000 de lei pentru 26 de cauze înscrise. Cauzele înscrise vizează diferite aspecte prin care poate fi îmbunătățită viața comunității locale.

Împreună pentru cauze nobile

Startul Maratonului Internațional Sibiu 2018 a fost dat în Piața Mare. Pe lângă vremea frumoasă, atmosfera creată pe tot parcursul evenimentului prin implicarea multor oameni cu suflet mare a fost foarte pozitivă. Alergători și susținători de toate vârstele, însoțiți de prieteni și familii s-au reunit pentru a susține cele 26 de cauze înscrise în competiție, demonstrând încă o dată faptul că prin solidaritate și bucuria de a dărui se pot face multe lucruri frumoase pentru comunitatea locală.

Echipa Natur House a participat la Crosul Visma de 5 km. Ne-am susținut reciproc, ca o adevărată echipă și ne-am bucurat să contribuim la realizarea unui proiect atât de frumos așa cum este cauza „Ne pregătim pentru viațăʺ, alături de toți ceilalți participanți care s-au reunit cu un scop comun.

Totodată, pe lângă faptul că am avut ocazia să susținem un proiect destinat copiilor care provin din familii defavorizate, am dorit să transmitem și un mesaj important, care se înscrie în linia principiilor promovate de Natur House România: mișcarea și stilul de viață activ în general, reprezintă o componentă importantă pentru susținerea unui stil de viață sănătos, pentru toate categoriile de vârstă.

Cu atât mai mult ne-am bucurat să vedem oameni de toate vârstele, din Sibiu, din alte colțuri ale țării sau chiar și de peste hotare care au venit să susțină acest eveniment. Sportul nu ține cont de vârstă, iar bucuria de a dărui este un sentiment minunat, care nu poate fi comparat cu nimic altceva.

„Ne pregătim pentru viațăʺ

Cauza susținută de echipa Natur House România a fost proiectul „Ne pregătim pentru viațăʺ, propus de asociația WeHelp! Proiectul presupune organizarea unei tabere educative pentru copiii care provin din medii sociale dezavantajate. Aceștia vor avea astfel acces la programe educative, workshop-uri de comunicare și relaționare socială și excursii în natură.

Până în prezent, cauza a strâns bugetul necesar pentru activitățile proiectului, prin promisiuni de plată din partea susținătorilor. Dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au susținut alergătorii din echipa Natur House și s-au implicat în acest eveniment. De asemenea, felicităm organizatorii Maratonului Internațional Sibiu pentru inițiativă și pentru modul în care a decurs evenimentul și le dorim mult succes la următoarele ediții.

Pentru a afla mai multe informații despre adoptarea unui stil de viață sănătos, prin intermediul unei alimentații echilibrate și a mișcării zilnice, toți cei interesați se pot adresa nutriționiștilor prezenți în oricare din cele peste 70 de centre Natur House din țară.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 25 de ani alături de milioanele de persoane din peste 30 de țări care au adoptat un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro