Răsfăț cu ciocolată - Natur House

Răsfăț cu ciocolată

Ingrediente

  • 400 g ciocolată neagră, 85% cacao
  • 2 banane verzi
  • 300 g căpșuni
  • 2 kiwi

Rețeta

Ciocolata se topește într-un vas, prin metoda bain-marie sau direct la foc mic. Pentru a se menține topită, compoziția se transferă într-un vas fondue, deasupra unei lumânări aprinse.

Căpșunii se spală. Bananele și kiwi se decojesc. Apoi fructele se taie în bucăți mici și se asează pe o frigăruie.

La final, fructele se îmbăiază în ciocolată și se savurează cu cea mai mare plăcere.

Excesul de ciocolată poate fi păstrat pentru altă gustare de fructe.

  • Rețeta poate fi folosită ca mic dejun sau gustare de dimineață.
  • Timp de preparare: 15 minute
  • Dificultate: ușoară
  • 4 porții

2 comentarii

  1. Cate calorii contine aceasta gustare ? Ma intreseaza deoarece sunt intr-un program natur hause dar deocamdata nu am voie de ciocolata! Ar fi mai util sa mentionati si cate calorii contine fiecare tip de exemple de mancare. Va multumesc!

    1. Bună ziua. O porție din acestă gustare are 192,5 grame și conține 141 calorii.

Lasa un comentariu