Răsfăț cu ciocolată - Natur House

Răsfăț cu ciocolată

Ingrediente

  • 400 g ciocolată neagră, 85% cacao
  • 2 banane verzi
  • 300 g căpșuni
  • 2 kiwi

Rețeta

Ciocolata se topește într-un vas, prin metoda bain-marie sau direct la foc mic. Pentru a se menține topită, compoziția se transferă într-un vas fondue, deasupra unei lumânări aprinse.

Căpșunii se spală. Bananele și kiwi se decojesc. Apoi fructele se taie în bucăți mici și se asează pe o frigăruie.

La final, fructele se îmbăiază în ciocolată și se savurează cu cea mai mare plăcere.

Excesul de ciocolată poate fi păstrat pentru altă gustare de fructe.

  • Rețeta poate fi folosită ca mic dejun sau gustare de dimineață.
  • Timp de preparare: 15 minute
  • Dificultate: ușoară
  • 4 porții