Naturtartă ciocolată și vanilie - Natur House
Naturtarta ciocolată și vanilie

Naturtartă ciocolată și vanilie

Ingrediente

  • 25 g biscuiți Fibroki (4 buc.);
  • 30 g cereale Fibroki fibră;
  • 25 g unt light;
  • 50 g ciocolată neagră 70%;
  • 60 ml smântână lichidă semidegresată;
  • 200 ml lapte semidegresat;
  • 3 picături de Pecva Liquido;
  • ½ plic gelatină;
  • ½ plic budincă Slimbel;
  • 3 foi de gelatină.

Rețeta

Zdrobiți fin biscuiții și cerealele cu ajutorul unui blender (păstrați o linguriță pentru decor), adăugați 3 picături de PECVA LIQUIDO și amestecați cu untul. Într-o tavă detașabilă puneți hârtie de copt, iar peste adăugați amestecul obținut.

Întindeți-l bine pe toată suprafața tăvii și lăsați-l la rece. Fierbeți la foc mic ciocolata, cu 50 ml lapte și smântâna. În 50 ml lapte dizolvați plicul de gelatină. Adăugați-o în compoziția anterioară, după ce ciocolata s-a topit și amestecați continuu până ce se îngroașă (5-7 minute). Crema obținută se toarnă peste baza de biscuiți și se lasă să se răcească în frigider. Puneți la înmuiat foile de gelatină, scurgeți-le și băgați-le în 100 ml lapte cald.

Amestecați până ce gelatina se omogenizează. Odată răcită, amestecați-o cu BUDINCA SLIMBEL și adăugați-o peste stratul de ciocolată. Introduceți din nou tava în frigider până ce toată compoziția devine mai densă. Desfaceți partea detașabilă a tăvii și presărați deasupra pudra obținută din amestecul de APINAT CACAO și cerealele zdrobite. Decorați cu fructe.

Aportul caloric 227 kcal (per porție), 11% proteine, 45% lipide, 41% carbohidrați, 3% fibră.

  • Dificultate: ușoară
  • 4-5 porții