Ingrediente
Rețeta
Zdrobiți fin biscuiții și cerealele cu ajutorul unui blender (păstrați o linguriță pentru decor), adăugați 3 picături de PECVA LIQUIDO și amestecați cu untul. Într-o tavă detașabilă puneți hârtie de copt, iar peste adăugați amestecul obținut.
Întindeți-l bine pe toată suprafața tăvii și lăsați-l la rece. Fierbeți la foc mic ciocolata, cu 50 ml lapte și smântâna. În 50 ml lapte dizolvați plicul de gelatină. Adăugați-o în compoziția anterioară, după ce ciocolata s-a topit și amestecați continuu până ce se îngroașă (5-7 minute). Crema obținută se toarnă peste baza de biscuiți și se lasă să se răcească în frigider. Puneți la înmuiat foile de gelatină, scurgeți-le și băgați-le în 100 ml lapte cald.
Amestecați până ce gelatina se omogenizează. Odată răcită, amestecați-o cu BUDINCA SLIMBEL și adăugați-o peste stratul de ciocolată. Introduceți din nou tava în frigider până ce toată compoziția devine mai densă. Desfaceți partea detașabilă a tăvii și presărați deasupra pudra obținută din amestecul de APINAT CACAO și cerealele zdrobite. Decorați cu fructe.
Aportul caloric 227 kcal (per porție), 11% proteine, 45% lipide, 41% carbohidrați, 3% fibră.
- Dificultate: ușoară
- 4-5 porții