Naturbrioșe de ciocolată - Natur House
Naturbrioșe de ciocolată

Naturbrioșe de ciocolată

Ingrediente

  • 1 plic de budincă Slimbel;
  • 40 g de Apinat Cacao;
  • 80 g de Fibroki Fibră;
  • 1 lingură de Pecva Liquido;
  • 100 ml de lapte semidegresat;
  • 40 g de făină integrală;
  • 50 g de unt;
  • 2 ouă;
  • 1 linguriță de drojdie;
  • 1 linguriță de extract de vanilie.

Rețeta

Preîncălziți cuptorul la 170ºC . Zdrobiți cerealele FIBROKI până ce obțineți o pudră fină. Adăugați făina integrală, APINAT CACAO, drojdia și puțină sare. În alt bol amestecați untul (la temperatura camerei), laptele, îndulcitorul, vanilia și ouăle. În această compoziție adăugați amestecul anterior. Cu amestecul final, umpleți formele de brioșe lăsând aproximativ un sfert din formă gol, pentru ca brioșa să nu crească prea mult peste formă. Introduceți tava în cuptor, timp de 20-25 minute la 170ºC. Înainte de a le scoate, verificați să fie bine făcute pe dinăuntru. Lăsați-le să se răcească la temperatura camerei și, ulterior, scoateți-le din forme.

Pentru decorarea lor, vom folosi budinca SLIMBEL DE CIOCOLATĂ. Un truc pentru ca budinca să rămână mai densă este folosirea unei cantități mai mici de apă față de cea recomandată pe ambalajul budincii.

Recomandare: folosiți budinca SLIMBEL DE VANILIE și veți obține un contrast mai mare, atât vizual, cât și de gust.

Aportul caloric 274 kcal (per 100 g), 17% proteine, 21% lipide, 52% carbohidrați, 10% fibre.

  • Dificultate: ușoară
  • 4-5 porții