Limonada neagră - noul trend în materie de sănătate

Limonada neagră – noul trend în materie de sănătate

Cred că în ultima perioadă ați văzut pe Social Media nenumărate postări despre și cu limonadă neagră.
Ei bine, persoanele care conștientizează sănătatea împărtășesc mii de postări și fotografii despre această băutură neagră.
Înainte de ați turna un pahar, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ști despre limonada neagră.


Limonada neagră își capătă culoarea din cărbunele activ.
Limonada neagră nu este obținută din lămâi negre ci culoarea neagră a băuturii provine din pudra de cărbune activat amestecată cu limonadă obișnuită.
Cărbunele obișnuit este făcut din turbă, cărbune, lemn, coajă de nucă de cocos sau petrol. Pe când cărbunele activat este similar cu cărbunele obișnuit, dar este făcut în special pentru utilizare ca medicament.

Limonada neagră este o băutură excelentă pentru detoxifiere
Cărbunele activat în limonada neagră poate ajuta organismul să elimine substanțele chimice nedorite.
Multe persoane beau limonada neagră pentru a ajuta la scăderea colesterolului, prevenirea apariției și îmbunătățirea fluxului biliar în organism. Cu toate acestea, mai ales, oamenii sănătoși consumă băutura
ca o curățare sau detoxifiere.

Fii atent cu limonada neagră
Cărbunele din Limonada Neagră poate interfera cu anumite medicamente. Prin urmare, este recomandat să așteptați cel puțin două ore după administrarea medicamentelor înainte de a bea limonadă neagră. Și asta înseamnă că nu ar trebui să-l serviți niciodată cuiva fără să-l atenționați asupra posibilelor interacțiuni cu diverse medicamente
De asemenea, cărbunele poate absorbi nutrienți sănătoși din fructe și legume. Deci, ia în considerare să bei altceva cu salata sau bucata de fructe proaspete.
Apa cu lămâie oferă corpului tău electroliți precum Calciu, Magneziu și Potasiu, fără tot zahărul și carbohidrații care vin în băuturile sportive. Acesta ajută la eliberarea toxinelor din corpul tău.