Idei pentru un pachet sănătos pentru copii la şcoală - Natur House

Idei pentru un pachet sănătos pentru copii la şcoală

Săptămână viitoare începe școala și mulți dintre noi ne gândim cum să facem să-i convingem pe cei mici să nu mănânce la şcoală tot soiul de dulciuri și preparate nesănătoase din comerț.

 

Așadar, ne-am gândit la câteva sfaturi pentru pachetul celor mici pentru şcoală, vedeți mai jos despre ce este vorba.

 

6 gustări ușoare pentru școală:

 

Mix de semințe – combinați boabe de porumb, semințe de floarea soarelui și de dovleac, fructe uscate și fulgi de cacao sau mini fulgi de ciocolată.

 

Nachos de mere – utilizați o răzătoare pentru a felia merele și puneți suc de lămâie peste ele. 

Aranjați merele pe o farfurie și adăugați un topping, cum ar fi iaurt cu conținut scăzut de grăsime, unt de arahide, nuci zdrobite, chipsuri de ciocolata neagra, cocos mărunțită sau semințe de în.

 

Năut prăjit și prune – năutul prăjit cu un fruct întreg (mere, banane, pere) reprezintă o gustare echilibrată. Există multe feluri de năut prăjit sau îl puteți face acasă. Se scurge, se clătește și se coace într-o cantitate mică de sare. Aruncați peste ulei de măsline și ierburi sau condimente la alegere și răspândiți-le pe hârtia de copt. Se bagă la cuptor la 200 grade Celsius circa 35-40 minute și se amestecă ocazional. Lăsați năutul să se răcească și îl puteți depozita într-un recipient etanș.

 

Iaurt cu fructe și semințe – iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi sau brânză de vaci, cu fructe proaspete, cereale integrale, nuci zdrobite, semințe de în.

 

Platou cu legume – aranjați castraveți tăiați felii, ardei, morcovi, roșii cherry, și puneți peste ele brânză, humus, unt de nuci sau iaurt.

 

Smoothie – combinați fructele proaspete sau congelate cu iaurt sau chefir cu conținut redus de grăsime, miere și semințe sau unt de nuci.

 

Câteva gustări care nu o să vă ia timp, dar care sunt la fel de nutritive și delicioase sunt Biscuiții Fibroki (5C, măr și rodie, anason, galletas) și Budinca Slimbel (disponibil în 7 arome: vanilie, ciocolată, iaurt cu cereale, ciocolată cu portocale, vanilie cu cereale de ciocolată, iaurt cu cereale de ciocolată și ciocolată cu migdale crocante).