Caponata vegetala - Natur House

Caponata vegetala

Ingrediente

  • 1 vânătă medie
  • 100 g zucchini
  • 50 g țelină
  • 50 g ceapă
  • 25 g măsline
  • 20 g capere
  • 15 g semințe de pin
  • 15 g fistic
  • 15 g stafide
  • 100 g pastă de roșii
  • Busuioc
  • Zeamă de lămâie
  • Sirop de arțar/Stevia
  • Sare și piper

Rețeta

Vânăta se taie cubulețe și se înăbușește în propriul suc până acesta se evaporă. Scoate-le și pune-le pe un servet care să absoarbă excesul de apă.

Repetă tehnica pentru ceapa marunțită, țelina răzuită și zucchini. Adaugă stafidele, care au fost hidratate timp de 15 minute, caperele, semințele de pin și măslinele, pasta de tomate și, la final, cuburile de vinete. Gătește câteva minute.

Adaugă sare, piper, zeamă de lămâie, îndulcitorul, fisticul și busuiocul.

Se poate servi pe bruschete sau ca și garnitură.

  • Timp de preparare: 30 minute
  • Timp de gătire: 15 minute
  • Dificultate: ușoară
  • 4 porții