Apa - miracolul vieții - Natur House

Apa – miracolul vieții

Apa este esența vieții, aproximativ 60% din corpul nostru este format din apă, care are un rol extrem de important pentru toate organele și sistemele funcționale din organism. Tocmai din acest motiv facem acest video pentru a te informa și responsabiliza cu privință la consumul regulat de apă.

Îți prezentăm patru beneficii destul de importante ale consumului de apa, care au un impact pozitiv asupra sănătății fizice și mentale:

💙 Energizează organismul: deshidratarea organismului poate conduce la instalarea senzației de epuizare, de aceea aportul de apă are un efect energizant imediat. 

💙 Îmbunătățește randamentul fizic: un aport suficient de apă previne instalarea crampelor musculare și lubrifierea articulațiilor, două beneficii importante pentru susținerea activităților  fizice intense. 

💙 Menține sănătatea tractului digestiv: hidratarea corectă stimulează activitatea gastrointestinală și previne constipația. 

💙 Ajută la menținerea siluetei: apa este un adjuvant excelent în accelerarea metabolismului și menținerea unei forme fizice optime. 

Apa și silueta frumoasă sunt tovarăși de cruce. Apa ajută la menținerea siluetei indiferent când este băută: înainte, în timpul, după și mai ales în locul mesei. Ține-o mereu lângă tine!