27
Ingrediente
Rețeta
Mod de preparare:
● Spălăm dovlecelul și îl tăiem în formă de spirale.
● Spălăm și curățăm morcovul, și îl tăiem de asemenea în formă de spiral deși poate fi tăiat în lamie foarte subțiri.
● Curățăm și spălăm ceapa și șalota și le tăiem pe jumătate. Apoi tăiem fiecare jumătate în fâșii subțiri.
● Spălăm ardeiul roșu și îl tăiem în fâșii subțiri.
● Punem uleiul într- un wok sau o tigaie mare și sotăm ceapa, salota, morcovul și ardeiul roșu timp de 2 /3 minute. Amestecăm încontinu pentru ca căldura să ajungă la toate legumele și să se înrepătrundă aromele.
● Adăugăm o linguriță de semințe de susan și amestecăm în continuare.
● Ultima dată adăugăm spiralele de dovlecel, amestecăm totul foarte bine și mai sotăm 2 minute toate ingredientele.
Pofta buna!