Wok de spaghetti de dovlecel cu legume

Wok de spaghetti de dovlecel cu legume

27

Ingrediente

  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapă mică
  • 1 șalotă
  • 1/2 ardei roșu
  • 5ml ulei de măsline
  • 5ml ulei de susan sau cocos
  • 1 linguriță de semințe de susan

Rețeta

Mod de preparare:

● Spălăm dovlecelul și îl tăiem în formă de spirale.
● Spălăm și curățăm morcovul, și îl tăiem de asemenea în formă de spiral deși poate fi tăiat în lamie foarte subțiri.
● Curățăm și spălăm ceapa și șalota și le tăiem pe jumătate. Apoi tăiem fiecare jumătate în fâșii subțiri.
● Spălăm ardeiul roșu și îl tăiem în fâșii subțiri.
● Punem uleiul într- un wok sau o tigaie mare și sotăm ceapa, salota, morcovul și ardeiul roșu timp de 2 /3 minute. Amestecăm încontinu pentru ca căldura să ajungă la toate legumele și să se înrepătrundă aromele.
● Adăugăm o linguriță de semințe de susan și amestecăm în continuare.
● Ultima dată adăugăm spiralele de dovlecel, amestecăm totul foarte bine și mai sotăm 2 minute toate ingredientele.

Pofta buna!

Lasa un comentariu