Tu știi ce alimente să consumi când ești răcit?

Tu știi ce alimente să consumi când ești răcit?

Ai răcit și tu? Știm că este acea perioada a anului când nasul este înfundat, te doare capul, ai frisoane, te dor mușchii.
Nu este necesar să îți pierzi răbdarea, o să treacă.
Ți-am pregătit câteva alimente corespunzătoare, care te vor ajuta să treci peste răceala puțin mai rapid și fără dureri de cap.

Iată ce alimente să consumi când ai răcit:
Suc de fructe și legume pentru conținutul ridicat de vitamine;
Supă de pui, pentru că este hrănitoare și hidratantă și poate îmbunătăţi acţiunea substanţei care protejează celulele corpului de bacterii şi viruşi;

Usturoi pentru proprietățile sale antimicrobiene şi imunostimulatoare, gata să te ajute în ameliorarea congestiei;
Ghimbirul este un remediu ideal pentru a calma simptomele răcelii, cum ar fi greaţa sau durerile de stomac;
Ceaiul verde este bogat în antioxidanți și luptă cu succes împotriva răcelii;
Condimentele precum ardeiul iute, wasabi sau hreanul sunt decongestionante naturale foarte eficiente și ar trebui să le iei în calcul când ești răcit;
Banane pentru că atunci când ești răcit, transpiri și prin transpirație pierzi mult potasiu, iar acestea au un conținut ridicat;
Citrice, desigur, pentru conținutul ridicat de vitamine;
Alimente sărace în zahăr întrucât aportul mare de glucide poate dăuna sistemului imunitar.

Combină aceste alimente cu o doză zdravănă de râs și voie bună. Odihneste-te bine și pregătește-te să lupți pentru visul tău.
Tu cum lupți împotriva răcelii?