ANDIVE UMPLUTE

ANDIVE UMPLUTE CU TON, PORUMB ȘI FASOLE ROȘIE, CEAPĂ ROȘIE ȘI ARDEI

27

Ingrediente

  • 100 g ton în suc propriu
  • 50 g fasole roșie la conservă
  • 20 g porumb fiert
  • ¼ ceapă roșie
  • ¼ ardei verde
  • ¼ ardei roșu
  • Frunze de andive
  • Zeamă de lămâie

Rețeta

MOD DE PREPARARE:

  • Desfă andiva și spală frunzele
  • Scurge fasolea roșie de apă și clătești-o sub jet de apă rece
  • Curăță ceapa și tai-o mărunt
  • Taie ardei cubulețe
  • Scurge tonul de lichidul din conservă și porumbul fiert la fel
  • Amestecă toate ingredientele și asezonează-le cu zeama de lămâie și puțină sare
  • Umple frunzele de andive cu mixul de legume și masa este gata.