ANDIVE UMPLUTE CU TON, PORUMB ȘI FASOLE ROȘIE, CEAPĂ ROȘIE ȘI ARDEI

Ingrediente:

  • 100 g ton în suc propriu
  • 50 g fasole roșie la conservă
  • 20 g porumb fiert
  • ¼ ceapă roșie
  • ¼ ardei verde
  • ¼ ardei roșu
  • Frunze de andive
  • Zeamă de lămâie

Rețeta

Mod de preparare:

Desfă andiva și spală frunzele.

Scurge fasolea roșie de apă și clătești-o sub jet de apă rece.

Curăță ceapa și tai-o mărunt.

Taie ardei cubulețe.

Scurge tonul de lichidul din conservă și porumbul fiert la fel.

Amestecă toate ingredientele și asezonează-le cu zeama de lămâie și puțină sare.

Umple frunzele de andive cu mixul de legume și masa este gata.

 

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img