Trucuri pentru a ține sub control senzația de foame - Natur House

Trucuri pentru a ține sub control senzația de foame

Nu există o soluție magică și rapidă prin care să pierzi în greutate. În esență, pierderea în greutate se reduce la: alimentație sănătoasă, sport și modul în care putem să “controlăm” senzația de foame. De cele mai multe ori, creierul ne face să credem că ne este foame atunci când, în realitate, suntem doar plictisiți, epuizați sau deshidratați. Există numeroase modalități prin care îți poți potoli foamea și astfel să ajungi la greutatea dorită. Vezi mai jos care sunt acestea.

 

1⃣ Atenție la micul dejun

Un mic dejun de calitate este fundamentul unei alimentații sănătoase. În mod ideal, la micul dejun trebuie să consumi jumătate din cantitatea zilnică de calorii necesară corpului. Este bine ca prima masă a zilei să fie consumată la circa 30 de minute după trezire. Un mic dejun sănătos reduce senzația de foame și te ajută să nu cazi pradă tentațiilor culinare în timpul zilei.

 

2⃣ Nu uita de gustări

Gustările sănătoase sunt esențiale dacă vrei sa ți kilogramele sub control, pentru că acestea te ajută să nu mănânci patiserii, croissanturi și alte alimente “periculoase” pentru figură.

 

3⃣ Răsfață-te cu puțină ciocolată neagră, fără zahăr 

O pătrățică de ciocolată neagră cu peste 85% cacao poate fi suficientă ca să diminuezi pofta de ceva dulce. Totuși, ai grijă să nu exagerezi cu ciocolata, pentru ca acest desert să nu-ți afecteze silueta.

 

4⃣ Hidratează-te corespunzător

Să faci față mai ușor senzației de foame, hidrateaza-te corect. Bea câte un pahar cu apă înainte de fiecare masă, astfel setea nu va fi confundată cu foamea și vei controla mult mai ușor cantitatea de alimente consumate.

✅  Dacă te-am făcut curios, hai în cel mai apropiat centru Natur House, unde nutriționiștii noștri îți vor povesti mai multe despre cum să ții sub control senzația de foame, dar și despre alte subiecte legate de un stil de viață sănătos.