Tartine cu sfeclă coaptă și brânză de capră

Ingrediente:

  • Sfeclă roșie – 3 buc
  • nuci braziliene –  40 g  
  • brânză de capră – 130 g
  • iaurt – 3 – 4 linguri 
  • oțet balsamic – 1 lingură
  • pâine integrală cu susan și in

Rețeta

Mod de preparare:

Împachetează în folie de aluminiu cele 3 sfecle medii, spalate bine în prealabil.

Pune-le pe o tavă și coace-le pentru aprox. 45 minute – 1 h în cuptorul preîncălzit la 185°C.

Între timp, pregatește 40 g de nuci braziliene: taie-le mărunt, pune-le într-un castron și lasă-le deoparte.

Cu ajutorul unei furculițe, mărunțește brânza de capră și lasa-o deoparte pe o farfurie.

După ce sfecla s-a copt, las-o la răcit și curăț-o de coajă. Taie cele 3 bucăți în cubulețe mici sau dati-le pe răzitoare și pune-le într-o farfurie adâncă.

Adaugă peste sfecla mărunțită 3-4 linguri de iaurt, sare, piper și 1 lingură de oțet balsamic. Amestecă ușor.

Pe feliile de pâine puneți sfecla, și peste puneți brânza de capră și nucile braziliene.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img