Ingrediente:
Rețeta
Mod de preparare:
Împachetează în folie de aluminiu cele 3 sfecle medii, spalate bine în prealabil.
Pune-le pe o tavă și coace-le pentru aprox. 45 minute – 1 h în cuptorul preîncălzit la 185°C.
Între timp, pregatește 40 g de nuci braziliene: taie-le mărunt, pune-le într-un castron și lasă-le deoparte.
Cu ajutorul unei furculițe, mărunțește brânza de capră și lasa-o deoparte pe o farfurie.
După ce sfecla s-a copt, las-o la răcit și curăț-o de coajă. Taie cele 3 bucăți în cubulețe mici sau dati-le pe răzitoare și pune-le într-o farfurie adâncă.
Adaugă peste sfecla mărunțită 3-4 linguri de iaurt, sare, piper și 1 lingură de oțet balsamic. Amestecă ușor.
Pe feliile de pâine puneți sfecla, și peste puneți brânza de capră și nucile braziliene.
Poftă bună!