Secretul care combate astenia de primăvară

Secretul care combate astenia de primăvară

De cele mai multe ori ne focusăm prea tare pe unele aspecte care ni se par importante și cu siguranță pierdem vederea de ansamblu. De aceea noi suntem lângă tine cu un gest, o vorbă bună, o atitudine pozitivă și poate cel mai important: suntem lângă tine cu un sfat.
Schimbarea pe care o aduce primăvara se resimte de către corpul nostru. Acest lucru se află sub denumirea de astenie de primăvară. Nu este o boală, ci mai degrabă o stare de spirit. Se manifestă prin pierderi neașteptate de vitalitate, însă noi avem câteva sfaturi pentru tine, care te vor ajuta să treci de această perioadă.
Profită din plin de zilele însorite.
Serios! Soarele de primăvară trezește la viață toată natura. De ce nu ți-ar da și ție un boost de energie? Serotonina (substanţa responsabilă de starea de fericire) este secretată de către soare. Atunci când retina detectează lumina, corpul efectiv se trezește, prin urmare această substanță acționează ca un stimulent 100% natural care te ajută să te bucuri de acest anotimp.
Pentru a trece la o stare mai bună de spirit, plimbatul și sportul în aer liber pot face minuni. Chiar dacă este încă frig afară și tindem să ne petrecem timpul liber în compania unui ceai cald, plimbările, chiar și cele nu foarte lungi, mișcarea în aer liber sunt foarte bune în această perioadă.
O alimentație corectă.
Una din cele mai simple metode de a scăpa de astenie este cu siguranță o alimentație corectă. După o iarnă plină de proteine și grăsimi de origine animală este normal ca organismul nostru să fie obosit. Însă, nu trebuie sa excludem carnea din regimul nostru alimentar și este necesar să folosim produse lactate, uleiuri vegetale, legume, și leguminoase. Cel mai bine este să înlocuim dulciurile cu fructele proaspete sau uscate.
Consumul de legume verzi care apar odată cu încălzirea vremii completează excelent necesarul zilnic de vitamina C al organismului nostru. Urzicile, ştevia, usturoiul verde, ceapa verde, loboda, mărarul, toate acestea au un aport ridicat de vitamine. Ele sunt li hipocalorice și mineralizante.
Cum știm deja că timpul nu este mereu de partea noastră, iar de cele mai multe ori nu avem când să mâncăm așa cum ne-am dori, sfatul nostru este să apelezi cu încredere la Natur House Revitalive.
Acesta conține toate elementele enumerate mai sus și te vor ajuta să sari peste astenia de primăvară. Flacoanele Revitalive se caracterizată prin prezența de miere și lăptișor de matcă, produse apicole revitalizante puternice, energizante și revigorante capabile să ajute organismul în timpul situațiilor care necesită o îmbunătățire a capacității fizice și ginsengul care ajută la mărirea randamentului fizic și mental, precum și capacitatea de adaptare a organismului în condiții defavorabile, de suprasolicitare. Bogat în vitamina C și cu extract de ceai verde, Revitalive joacă un rol important în revitalizarea organismului.
Produsul conține secretul ideal pentru o primăvara plină de culoare și zâmbete.