Ingrediente:
- ½ ananas
- 1 măr
- 1 pară
- 1 banană
- 2 portocale
- 50 gr. de stafide
- 50 gr. de nuci
- 8-10 cireșe din compot
- 300 ml. de suc de portocale
- 2 linguri de Cointreau.
- 200 gr. de înghețată de iaurt
Rețeta
Mod de preparare
Curățăm și tăiem fructele în pătrățele. Odată tăiate le punem într-un bol mare.
Adăugăm sucul de portocale și Cointreau- ul. După ce le amestecăm, introducem bolul în frigider cel puțin 30 de minute ca să se macereze.
Servim salata de fructe în boluri individuale. Înainte de a servi se presar pe deasupra fructele uscate și se pune câte o bilă de înghețată de iaurt.
Analiza nutrițională: Valoare energetică: 417,43 Kcal. Carbohidrați: 65%, Proteine: 6%, Lipide: 29%, Fibre 28g.
Poftă bună!