27
Ingrediente
Rețeta
Mod de preparare:
Pentru început curățăm scoicile punându -le în apă cu sare.
Elaboraraea sosului: Tăiem arpagicul mărunt și îl sotăm împreună cu usturoiul într-o cratiță cu puțin ulei de măsline. Apoi, adăugăm ardeiul tăiat mărunt și mai sotăm puțin. Când ardeiul s-a înmuiat, adăugăm boiaua, vinul alb și roșia tocată. La sfârșit, incorporăm creveții fără să-I curățăm și scoicile.
Codul îl gătim la cuptor. Pentru aceasta, punem filetelele stropim cu puțin ulei de măsline și le condimentăm. Lăsăm peștele la cuptor până se pătrunde bine. Când este gata, îl așezăm pe un platou și presărăm peste pătrunjelul proaspăt, mărunțit.
Analiza nutrițională: Valoarea energetică: 303 Kcal. Carbohidrați: 10%, Proteine: 62%, Lipide:
23%, Fibre 9 g