Biban cu ananas și chimen

Ingrediente:

  •  1 biban
  • 1 cană de ananas tăiat în cubulețe
  • 1 lămâie chimen
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper

Rețeta

Mod de preparare:

Amestecați ananasul cu 2 linguri de suc de lămâie și lăsațile deoparte câteva minute.

Spălați și tăiați bibanul în file mici. Condimentați după gust. Într-o tigaie antiaderentă, cu puțin ulei de măsline gătim bibanul. Îl lăsăm câteva minute pe fiecare parte, până ce se pătrunde bine.

Când este aproape gata, adăugăm chimenul. Îl luăm de pe foc și punem peste amestecul de lămâie și ananas.

Analiza nutrițională: Valoarea energetică: 284 Kcal. Carbohidrați: 21%, Proteine: 42%, Lipide: 37%, Fibre 9,2g.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img