Ingrediente:
- 300 g creveţi
- 8 rondele de calamar
- 6 linguri de ulei de măsline
- 500 g scoici
- 1 usturoi tocat
- 1 ceapă mica
- 1 legătură de cimbru
- 200 ml vin alb
- 1 ardei gras
- 2 rădăcini mici de ţelină
- 1 avocado
- ½ fruct de mango
- ½ limetă
- sare , piper
- 2 legături de busuioc
- 2-3 linguri de ulei de busuioc
Rețetă
Mod de preparare:
Creveţii curățați, se pună în tigaie cu scoicile şi cu rondele de calamari și uleiul de măsline. Se trag în tigaie câteva minute.
Totul se stinge cu vin şi se lasă pe foc 4-5 minute.
Legumele şi fructele se taie în felii foarte subţiri, iar apoi se amestecă cu fructele de mare.
Se condimentează cu busuioc, sare, piper și ulei de busuioc.
Poftă bună!