Salată de fructe de mare cu busuioc

Salată de fructe de mare cu busuioc

Ingrediente

  • 300 g creveţi
  • 8 rondele de calamar
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • 500 g scoici
  • 1 usturoi tocat
  • 1 ceapă mica
  • 1 legătură de cimbru
  • 200 ml vin alb
  • 1 ardei gras
  • 2 rădăcini mici de ţelină
  • 1 avocado
  • ½ fruct de mango
  • ½ limetă
  • sare , piper
  • 2 legături de busuioc
  • 2-3 linguri de ulei de busuioc.

Rețeta

Mod de preparare:

  • Creveţii curățați, se pună în tigaie cu scoicile şi cu rondele de calamari și uleiul de măsline. Se tag în tigaie câteva
  • Totul se stinge cu vin şi se lasă pe foc 4-5 minute.
  • Legumele şi fructele se taie în felii foarte subţiri, iar apoi se amestecă cu fructele de mare.
  • Se condimentează cu busuioc, sare, piper și ulei de busuioc.

Poftă bună!