Salată cu vinete și couscous

Salată cu vinete și couscous

Ingrediente:

    • oțet de vin roșu – 1 lingură
    • ulei de măsline extra virgin – 5 linguri
    • roșii cherry – 450 g
    • vânătă tăiată felii subțiri – 1 buc.
    • couscous – 100-150g
    • piper și sare după gust
    • busuioc proaspăt

Rețeta

Mod de preparare:

Gătim cuscusul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Punem feliile de vinete pe o foaie de copt și le ungem cu ulei de măsline pe ambele părți, apoi le dăm la cuptor să se gătească. Când sunt gata, așezăm feliile de vinete într-un bol larg. Peste ele punem roșiile, oțetul, 2 linguri de ulei, sare și puțin piper. Amestecăm toate ingredientele și la final presărăm busuiocul tăiat mărunt.

Salata de vinete cu roșii se servește cu couscous.

Poftă bună!