Ingrediente:
- 1/2 ceaşcă cu sos de soia
- o pungă cu frunze de salată
- un morcov tăiat rondele
- o ceaşcă cu jumătăţi de roşii cherry
- o ceaşcă cu boabe verzi de soia fierte
- 500 de grame de friptură rece de vită.
Ingrediente pentru sos:
- 1/2 ceaşcă ulei de soia
- 1/4 ceaşcă oţet de orez
- 1/4 ceaşcă cu apă
- 2 linguri sos de soia,
- 1/4 ceaşcă ceapă verde tăiată
- o linguriţă şi 1/2 de ghimbir ras
- o lingură de usturoi mărunţit.
Rețeta
Mod de preparare:
Într-un bol puneți ingredientele pentru salată: salata, boabele de soia, morcovul, roșiile cherry și carnea de vită feliată subțire.
Într-un bol mai înalt punem uleiul, oțetul, apa, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul și le blenduim pe toate timp de 2/3 minute.
Compoziția obțiuntă o turnați peste celelalte ingrediente ale salatei și le amestecați ușor pentru a se întrepătrunde aromele.
Poftă bună!