Salată cu carne de vită și sos de ghimbir

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă cu sos de soia
  • o pungă cu frunze de salată
  • un morcov tăiat rondele
  • o ceaşcă cu jumătăţi de roşii cherry
  • o ceaşcă cu boabe verzi de soia fierte
  • 500 de grame de friptură rece de vită.

Ingrediente pentru sos:

  • 1/2 ceaşcă ulei de soia
  • 1/4 ceaşcă oţet de orez
  • 1/4 ceaşcă cu apă
  • 2 linguri sos de soia,
  • 1/4 ceaşcă ceapă verde tăiată
  • o linguriţă şi 1/2 de ghimbir ras
  • o lingură de usturoi mărunţit.

Rețeta

Mod de preparare:

Într-un bol puneți ingredientele pentru salată: salata, boabele de soia, morcovul, roșiile cherry și carnea de vită feliată subțire.

Într-un bol mai înalt punem uleiul, oțetul, apa, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul și le blenduim pe toate timp de 2/3 minute.

Compoziția obțiuntă o turnați peste celelalte ingrediente ale salatei și le amestecați ușor pentru a se întrepătrunde aromele.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *