Salată cu carne de vită și sos de ghimbir

Salată cu carne de vită și sos de ghimbir

27

Ingrediente

  • 1/2 ceaşcă cu sos de soia
  • o pungă cu frunze de salată
  • un morcov tăiat rondele
  • o ceaşcă cu jumătăţi de roşii cherry
  • o ceaşcă cu boabe verzi de soia fierte
  • 500 de grame de friptură rece de vită.

Rețeta

Mod de preparare:

Ingrediente pentru sos:
● 1/2 ceaşcă ulei de soia
● 1/4 ceaşcă oţet de orez
● 1/4 ceaşcă cu apă
● 2 linguri sos de soia,
● 1/4 ceaşcă ceapă verde tăiată
● o linguriţă şi 1/2 de ghimbir ras
● o lingură de usturoi mărunţit.

Mod de preparare:
Într-un bol puneți ingredientele pentru salată: salata, boabele de soia, morcovul, roșiile cherry și carnea de vită feliată subțire.
Într un bol mai înalt punem uleiul, oțetul, apa, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul și le blenduim pe toate timp de 2/3 minute.
Compoziția obțiuntă o turnați peste celelalte ingrediente ale salatei și le amestecați ușor pentru a se întrepătrunde aromele.

Pofta buna!

Lasa un comentariu