Porumb copt aromat cu usturoi și pătrunjel

Porumb copt aromat cu usturoi și pătrunjel

Ingrediente:

    • porumb – 6 știuleți
    • unt – 100 g, moale
    • pătrunjel – 1/2 legătură
    • usturoi – 1 căpățână
    • sare – după gust

Rețeta

Mod de preparare:

Untul la temperatura camerei se amestecă cu pătrunjelul tocat mărunt, sare și usturoi trecut prin presă. 

Se desfac toate frunzele de pe știuletele de porumb.

Se taie 6 bucăți mari de hârtie pergament.

Se pune un știulete de porumb peste hârtie, se unge din belșug cu untul aromat și se înfășoară bine cu hârtia.

Știuleții astfel pregătiți se coc în cuptorul încins la 180 de grade pentru 25 de minute. În ultimele minute puteți să desfaceți cu mare grijă hârtia pergament și să lăsați porumbul să se rumenească.

Se servesc imediat.

Poftă bună!