Ingrediente
Rețeta
Încălzim laptele la foc mic. Adaugăm plicul de budincă SLIMBEL de ciocolată și portocală și biscuiții Fibroki zdrobiți. Amestecăm și o luăm de pe foc înainte sa înceapă sa fiarbă.
Lăsăm budinca să se răcescă.
Încălzim cuptorul la 220 grade și introducem un bol cu apă pe care vom găti la bain-marie și peste punem o tavă de tort detașabilă.
La amestecul anterior adaugăm oul, albușurile, cele 2 plicuri de Apinat Cacao și îndulcitorul Pecva. Amestecăm ingredientele, după care punem compoziția obținută în tava de tort din cuptor. Coacem blatul la 180 grade, timp de 40 minute.
Îl lăsăm să se răcească, după care îl punem în frigider 2 ore și apoi îl scoatem din formă.
Decorăm tortul cu marmeladă de portocale amare și cu rondele de portocale.
Poftă bună!