Naturtartă cu ciocolată și portocală - Natur House
Naturtartă de ciocolată și portocală

Naturtartă cu ciocolată și portocală

Ingrediente

(pentru 4 porții)
  • 5 biscuiți FIBROKI 5c;
  • 1 plic de budincă SLIMBEL ciocolată cu portocale;
  • 5 albușuri de ou;
  • 1 ou întreg;
  • 500 ml lapte semidegresat;
  • 1 linguriță PECVA Líquido;
  • 2 plicuri APINAT CACAO;
  • Pentru decor: MARMELADĂ de portocală amară.

Rețeta

Încălzim laptele la foc mic. Adaugăm plicul de budincă SLIMBEL de ciocolată și portocală și biscuiții Fibroki zdrobiți. Amestecăm și o luăm de pe foc înainte sa înceapă sa fiarbă.

Lăsăm budinca să se răcescă.

Încălzim cuptorul la 220 grade și introducem un bol cu apă pe care vom găti la bain-marie și peste punem o tavă de tort detașabilă.

La amestecul anterior adaugăm oul, albușurile, cele 2 plicuri de Apinat Cacao și îndulcitorul Pecva. Amestecăm ingredientele, după care punem compoziția obținută în tava de tort din cuptor. Coacem blatul la 180 grade, timp de 40 minute.

Îl lăsăm să se răcească, după care îl punem în frigider 2 ore și apoi îl scoatem din formă.

Decorăm tortul cu marmeladă de portocale amare și cu rondele de portocale.

Poftă bună!