Naturcremă bavareză cu afine - Natur House
Naturcremă bavareză cu afine

Naturcremă bavareză cu afine

Ingrediente

(pentru 4 porții)
  • 250 ml lapte semidegresat;
  • 1 plic de budincă Slimbel vanilie;
  • 40 g de marmeladă Dietesse de afine;
  • 1 lingură de îndulcitor Pecva Líquido;
  • 1 plic de Levanat Transit.

Rețeta

Se încalzește laptele semidegresat. Adăugăm plicul de Levanat Transit și plicul de budincă Slimbel de vanilie. Amestecăm ingredientele cu un tel, la foc mic, câteva minute.

Stingem focul, adăugăm îndulcitorul Pecva Líquido și amestecăm în continuare până obținem o pastă omogenă. Împarțim compoziția în boluri mai mici și o lasam să se răcească la temperatura camerei, după care o băgăm în frigider.

O lăsăm să stea la frigider timp de 6 – 8 ore. Scoatem compoziția din boluri și servim minitartele.

Adăugăm marmelada de afine Dietesse lânga /peste minitarte, dar le putem decora după preferințe și cu alte fructe roșii.

Poftă bună!