Ingrediente
Rețeta
Pregătim cele 2 plicuri de budincă Slimbel de iaurt și fructe roșii cu 300 ml de apă. Amestecăm până obținem o
compoziție omogenă, după care o punem în frigider.
Spălăm și curațăm merele de coajă; le tăiem în rondele subțiri și le așezăm în tava cuptorului pe hârtie de copt.
Coacem rondelele de mere la 150 grade, timp de 60 min., aproximativ, până când se deshidratează și devin crocante.
În continuare, vom monta Naturcremșniturile: punem un chips de măr ca și bază, pe care vom pune primul strat de budincă; în continuare vom alterna un chips de măr, un strat fin de marmeladă, încă un chips de măr, încă un strat de budincă și finalizăm cu un ultim chips pe care punem budincă.
Decorăm după preferințe cu fructe roșii și biscuiți Peipakoa Regularis zdrobiți.
Poftă bună!