Natur House inițiază campania ”Alege o Viață Roz!” - Natur House

Natur House inițiază campania ”Alege o Viață Roz!”

Natur House România, în parteneriat cu Fundația Renașterea inițiază campania ”Alege o Viață Roz!”, prin care se promovează alegerea unui stil de viață sănătos, ca parte componentă a măsurilor de prevenție împotriva cancerului de sân.

Luna octombrie este dedicată luptei împotriva cancerului de sân nu numai în plan național, ci și în plan internațional. Începând cu anul 2014, ziua de 1 octombrie a fost declarată Ziua Națională de luptă Împotriva Cancerului de Sân.

Anul acesta, a fost organizată cea de-a 16-a ediție a evenimentului ”Iluminare în roz”, un eveniment prin care clădiri reprezentative din peste 70 de țări au fost iluminate în roz, ca simbol al luptei împotriva cancerului de sân.

Ca parteneri ai Fundației Renaștarea, organizatorul acestui eveniment, reprezentanții Natur House au fost alături de peste 200 de invitații de marcă, printre care Andreea Esca, Oana Pellea și Amalia Năstase, la evenimentul organizat la Muzeul Național de Artă al României.

 

Campania ”Alege o Viață Roz!”

Pe toată durata lunii octombrie, prin intermediul campaniei derulate sub sloganul ”Alege o Viață Roz!”, Natur House urmărește să ridice gradul de conștientizare al populației în privința importanței prevenirii cancerului de sân.

Astfel, printr-o alimentație sănătoasă, un stil de viață activ și controale regulate acasă și la medic, orice femeie face alegerea conștientă de a avea o ”viață în roz”, adică o viață sănătoasă.

România se află pe unul din primele locuri în topul țărilor Europene în care cancerul de sân este diagnosticat prea târziu și are un grad de mortalitate ridicat. Împreună, putem schimba acest lucru! O femeie bine informată poate preveni apariția cancerului de sân prin alegerea unui stil de viață sănătos. De asemenea, diagnosticarea timpurie a acestei afecțiuni poate salva mii de vieți care sunt afectate anual în România.

 

De ce este important să ”alegem o viață roz”

Natur House România se implică activ în lupta pentru prevenția cancerului de sân și de col uterin în România. Natur House este unul dintre ambasadorii acestei cauze, deoarece, în prezent, se află în derulare mai multe studii care atestă rolul dietei ca factor de risc în apariția cancerului de sân. Aceste studii arată că mortalitatea prin cancer de sân, în rândul femeilor care consumă o cantitate mare de lipide este mult mai mare decât în rândul femeilor care au o dietă cu o canitate scăzută de lipide.

Supraponderabilitatea, indiferent de vârstă, este unul dintre principalii factori de risc care contribuie la apariția cancerului de sân. Având mai mult țesut gras, femeile pot avea un nivel de estrogen mai mare în organism, ceea ce crește posibilitatea apariției acestui tip de cancer. De asemenea, după instalarea menopauzei, mai ales după menopauza instalată fiziologic sau în cazul femeilor de peste 60 de ani, riscul apariției cancerului de sân este ridicat.

Pentru a afla mai multe informații despre prevenire apariției cancerului de sân, precum și despre modul în care dieta influențează apariția acestei boli, persoanele interesate se pot adresa nutriționiștilor prezenți în oricare din centrele Natur House din toată țara.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

 

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro