Natur House este sponsorul oficial al echipei de fotbal FC Hermannstadt - Natur House

Natur House este sponsorul oficial al echipei de fotbal FC Hermannstadt

Natur House România a devenit sponsorul oficial al echipei de fotbal FC Hermannstadt, una din echipele aflate în fruntea clasamentului din liga 3, având șanse mari de promovare în liga 2. Parteneriatul a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc pe data de 4 octombrie 2016, la Sibiu. Parteneriatul dintre Natur House și FC Hermannstadt va avea o durată de 3 ani.

”Natur House România înseamnă peste 50 de centre de nutriție și dietetică, pe întreg teritoriul țării, și peste 100 de specialiști în nutriție dedicați promovării unui stil de viață sănătos. Un stil de viață sănătos înseamnă, în primul rând, o alimentație echilibrată, însoțită, desigur, de mult sport. Parteneriatul cu FC Hermannstadt ne bucură și ne onorează, atât datorită faptului că promovăm activ un stil de viață sănătos și sportul, în general, dar și datorită faptului că suntem sibieni și avem un atașament special față de fotbalul din Sibiu”, a afirmat reprezentantul Natur House, Alexandra Pescaru.

”Natur House este primul partener care ni se alătură în acest an. Vreau să scot în evidență că este vorba despre un parteneriat, nu doar despre o simplă sponsorizare. Ne concentrăm împreună pentru atingerea mai multor obiective. Pe lângă susținerea financiară pe care ne-o oferă Natur House, avem mai multe proiecte comune pe care vrem să le dezvoltăm. Aceste proiecte privesc atât latura sportivă, cât și promovarea echipei și a noului nostru partener (…) Natur House nu este la prima colaborare de acest gen. A mai colaborat în trecut cu Rapid București. Ne bucură acest lucru, pentru că ne dă siguranță că înțeleg cele ce se întâmplă și nevoile pe care le are un club de fotbal”, a declarat și Teodor Birț, președintele clubului FC Hermannstadt.

De ce FC Hermannstadt?

FC Hermannstadt este o echipă ”tânără” în județul Sibiu, dar care deja promite o evoluție foarte bună și un parcurs frumos pe viitor. Este singura echipă din județul Sibiu prezentă în liga 3 și se află printre echipele favorite pentru un loc în liga 2 în sezonul următor, datorită rezultatelor foarte bune obținute până acum.

Având în vedere că o alimentație echilibrată este completată de sport, iar sportul de performanță nu se pote face fără o alimentație echilibrată, parteneriatul dintre Natur House și FC Hermannstadt a fost un pas firesc.

De asemenea, Natur House se implică activ în sprijinirea acțiunilor și evenimentelor care au loc în comunitățile locale. Deoarece sediul central, precum și două centre Natur House se află în Sibiu, conducerea Natur House a considerat oportună sprijinirea sportului în plan local. Prin promovarea activităților sportive, Natur House se adresează persoanelor din toate categoriile de vârstă, adresându-le îndemnul de a nu neglija sportul ca parte componentă a unui stil de viață sănătos.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

 

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro