Natur House deschide al optulea centru de nutriție și dietetică din București - Natur House

Natur House deschide al optulea centru de nutriție și dietetică din București

Începând cu data de 18 ianuarie 2017, Natur House România anunță deschiderea unui nou centru de nutriție și dietetică în municipiul București. Astfel, noul centru se alătură celor 7 locații existente deja în  Capitală.

Cu peste 55 de centre deschise în principalele orașe ale țării, Natur House își confirmă statutul de lider în domeniul nutriției și dieteticii, oferind soluții eficiente persoanelor care doresc să piardă în greutate în mod sănătos.

Noul centru Natur House din București se află în sectorul 2, pe Calea Moșilor nr. 209. Centrul Natur House de pe Calea Moșilor oferă aceleași servicii de calitate ca și restul centrelor din țară, precum și linia exclusivistă de suplimente alimentare 100% naturale Natur House.

Sectorul 2 din București este o zonă cu o populație de peste 360.000 de persoane, motiv pentru care numărul solicitărilor venite din partea persoanelor care doresc să apeleze la serviciile oferite de Natur House este unul ridicat. Astfel, s-a luat decizia deschiderii unui nou centru suplimentar, aflat într-o locație accesibilă.

Serviciile oferite de centrul Natur House includ următoarele:

  • Crearea unor planuri alimentare personalizate, în funcție de rezultatele obținute în urma consultațiilor individuale;
  • Recomandarea suplimentelor alimentare adecvate care vin în sprijinul planului alimentar respectiv;
  • Monitorizare săptămânală și consiliere pe toată durata programului de slăbire.

Toate serviciile oferite în cadrul centrelor Natur House sunt gratuite.

Ce este metoda Natur House?

Metoda Natur House a fost creată și dezvoltată în Spania, începând cu anul 1992. În cele peste două decenii de activitate, metoda personalizată de slăbire a ajutat milioane de persoane din întreaga lume să adopte un stil de viață sănătos pe termen lung.

Succesul metodei Natur House se bazează pe adoptarea și aplicarea unor diete personalizate, care pot fi integrate ușor în stilul de viață al fiecărei persoane și pe utilizarea suplimentelor alimentare 100% naturale, cu extracte din plante, legume, fructe și cereale, care au rol adjuvant în dietă. Această metodă se adresează tuturor persoanelor, inclusiv copii cu vârsta de peste 6 ani, adolescenți sau vârstnici.

Supraponderabilitatea este un factor de risc pentru apariția mai multor afecțiuni, ca de exemplu diabetul, bolile cardio-vasculare, boli hepatice sau afecțiuni renale. Astfel, metoda Natur House promovează adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung, care presupune o alimentație echilibrată și activități fizice regulate.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

 

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro