Natur House a oferit consiliere nutrițională echipei FC Hermannstadt - Natur House

Natur House a oferit consiliere nutrițională echipei FC Hermannstadt

Experții în reeducare alimentară Natur House au consultat jucătorii echipei FC Hermannstadt pentru a îi ajuta pe aceștia să își atingă potențialul fizic maxim. Nutriționistele Natur House au declarat consultația un succes maxim și i-au învățat pe băieți cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să mențină un stil de viață sănătos.

Serviciile centrelor Natur House se adresează persoanelor care vor să slăbească sau să câștige în greutate, celor care doresc să își schimbe stilul de viață dar și celor care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive prin intermediul unei alimentații sănătoase. În acest sens, specialiștii în nutriție și dietetică  Natur House i-au evaluat astăzi pe toți membrii echipei FC Hermanstadt.

Fiecare jucător a fost atent măsurat, cântărit, evaluat și întrebat despre obiceiurile sale alimentare. În funcție de toate aceste date băieții au primit recomandări precise care să îi ajute să își atingă potențialul maxim.

“Suntem foarte mulțumiți de atitudinea pozitivă a băieților vis-a-vis de o alimentație sănătoasă. În urma evaluărilor de astăzi le vom pregăti jucătorilor diete personalizate și suplimente alimentare marca Natur House special concepute pentru sportivi care să îi ajute să obțină rezultate chiar mai bune pe viitor. Sunt sigură ca parteneriatul dintre Natur House si FC Hermannstadt va aduce și o creștere a performanțelor fizice ale jucătorilor. ” declară Camelia Sâncelean, nutriționistă Natur House.

Odată încheiată evaluarea fizică, jucătorii FC Hermannstadt au învățat de la nutriționistele Natur House cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare, cum să mențină un stil de viață sănătos și au primit și invitația la ședințe de consiliere gratuită pe toată durata sezonului ce urmează.

Metoda Natur House presupune următorii pași:

  • Efectuarea unor consultații în urma cărora se stabilește planul alimentar cel mai indicat pentru nevoile nutriționale a fiecărei persoane în parte;
  • Completarea planului alimentar cu suplimente alimentare 100% naturale;
  • Monitorizare și consiliere gratuită pe tot parcursul programului.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro