Natur House deschide al doilea centru din orașul Baia Mare - Natur House

Natur House deschide al doilea centru din orașul Baia Mare

Începând cu luna ianuarie 2017, Natur House anunță deschiderea unui nou centru în orașul Baia Mare. Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor venite din partea persoanelor care doresc să beneficieze de produsele și serviciile oferite de Natur House, s-a decis deschiderea unei locații suplimentare în acest oraș pe strada Lupului, la nr. 34/74.

Datorită numărului crescut de solicitări, atât din orașul Baia Mare, cât și din localitățile învecinate, deschiderea unui nou centru în această zonă a fost un pas firesc.

Pentru foarte multe persoane, alimentația sănătoasă și mișcarea zilnică reprezintă o adevărată provocare. Specialiștii de la centrul de nutriție și dietetică  Natur House sunt pregătiți pentru a-i îndruma și a-i susține pe toți cei interesați pe drumul către un stil de viață sănătos.

Noul centru din Baia Mare se alătură celor peste 55 de centre Natur House din țară, care oferă servicii și produse de calitate, prin intermediul unui program de dietă testat și îmbunătățit în decursul a peste 20 de ani. Metoda Natur House presupune următorii pași:

  • Efectuarea unor consultații în urma cărora se stabilește planul alimentar cel mai indicat pentru nevoile nutriționale a fiecărei persoane în parte;
  • Completarea planului alimentar cu suplimente alimentare 100% naturale;
  • Monitorizare și consiliere gratuită pe tot parcursul programului.

 

Cine poate beneficia de serviciile Natur House?

Serviciile centrelor Natur House se adresează persoanelor care vor să slăbească sau să câștige în greutate, celor care doresc să își îmbunătățească performanțele sportive prin intermediul dietei alimentare sau celor care doresc să își schimbe stilul de viață. Metoda Natur House se adresează inclusiv adolescenților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Pe lângă planurile alimentare personalizare și gama largă de suplimente alimentare de cea mai bună calitate, clienții Natur House primesc și consiliere pe toată durata programului, învață cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să mențină în continuare un stil de viață sănătos.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro