MUSACA VEGETALĂ

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 1 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 roșii
  • 100 g champignon
  • 1 lingură de făină
  • 125 ml lapte degresat
  • 1 lingură de ulei de măsline extra virgin
  • sare și piper

Rețeta

Mod de preparare: 

Tăiați vinetele în rondele subțiri și lăsați-le să se înmoaie în apă cu sare;

Sotați celelalte legume; mai întâi ceapa și usturoiul, după care adăugați ciupercile și roșiile; rondelele de vinete le gătiți pe grătar;

Într-un vas de yena așezați un strat de rondele de vinete și peste ele puneți un strat din legumele sotate; repetați procedeul până se termină rondelele de vinete; se începe și se termină cu un rând de vinete;

Cu făina și laptele facem un sos bechamel pe care îl punem peste musaca și gratinăm 6-7 minute.

Poftă bună! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *