MUSACA LIGHT CU CARNE DE PUI

Ingrediente:

  • 120 g carne de pui
  • 150 g vinete
  • 150 g dovlecel
  • 100 ml suc de roșii
  • Usturoi
  • Cimbru/ busuioc
  • Zeamă de lămâie

Rețeta

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 180 de grade

Taie dovlecelul și vinetele pe lung și asezonează-le cu sare și usturoi pisat

”Călește” carnea tocată de pui într-o tigaie antiaderentă (fără ulei) împreună cu usturoiul pisat pentru circa 4-5minute

Adaugă sucul de roșii împreună cu cimbrul și lasă carnea pe foc până când sosul scade

Unge cu puțin unt un vas termorezistent

Pune în vasul uns un strat de vinete, după care un strat de carne, după care un strat de dovlecel

Adaugă sos de roșii peste ele și pune vasul termorezistent în cuptorul preîncălzit

După aproximativ 45 de minute scoatem musacaua de la cuptor și o lăsăm să se răcească.

Se poate servi cu salată de sfeclă roșie.

Poftă bună!

One Reply on “MUSACA LIGHT CU CARNE DE PUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img