Cum aranjăm mâncarea în frigider? - Natur House

Cum aranjăm mâncarea în frigider?

Știind unde se află fiecare aliment în frigider vă va ajuta să fiți mai ordonați și veți depozita mâncarea mai ușor.

Unde găsesc legumele pentru salată? Îți sună cunoscut?

Păstrarea corectă a alimentelor este importantă pentru a vă asigura că mâncarea dvs. rămâne în siguranță, dar mai ales că o să opriți răspândirea bacteriilor dăunătoare.

Cum se păstrează mâncarea într-un frigider:

 

-Raftul de sus și de mijloc-

Alimente gata de consum, cum ar fi produse lactate, mese gata, resturi, carne gătită și salate preparate. Toate acestea trebuie acoperite sau păstrate în cutii sigilate pentru a preveni contaminarea. Alimentele gata de pus pe masă sunt poziționate în partea de sus a frigiderului, departe de alimentele crude, astfel încât bacteriile dăunătoare nu se pot transfera din alimentele crude în cele gătite.

-Raftul de jos-

Carnea crudă, peștele în cutii sigilate pentru a nu le atinge sau a picura pe alte alimente. Carnea crudă trebuie păstrată întotdeauna în partea de jos a frigiderului pentru a preveni contaminarea încrucișată. Asigurați-vă că fiecare articol este învelit sau este într-un recipient sigilat, astfel încât să nu intre în contact cu alte alimente.

-Sertarul cu salata-

Ei bine vă dați seama și după denumire, aici trebuie să stea salata.

Legumele și fructele , legume și salate care au fost spălate înainte de depozitare. Pentru salate și ierburi, încercați să le înfășurați într-un prosop de hârtie.