Mousse cremos de brânză cu căpșuni

Mousse cremos de brânză cu căpșuni

Ingrediente

    • 250 g brânză cremoasă, light

    • 1 măr golden

    • Îndulcitor lichid PECVA

    • Marmeladă de căpșuni light DIETESSE 3

    • 4 albușuri de ou

    • Căpșuni proaspeți

    • Frunze de mentă

Rețeta

Mod de preparare:

Se curăță mărul, se taie în cubulețe, și se amestecă cu brânza. Se amestecă toate, până se obține o compoziție omogenă. Batem albușurile spumă, după care le amestecăm cu mărul și brânza. Pentru a le amesteca bine vom folosi o lingură de lemn și vom amesteca cu grijă, încet toate ingredientele. În acest mod, crema nu-și va pierde aerul, și vom obține un mousse pufos.

Servirea desertului: într-un pahar de sticlă  vom pune o bază de marmeladă de căpșuni. Peste marmeladă vom pune crema de brânză. Peste crema de brânză vom mai pune un nou strat de marmeladă de căpșuni și apoi ornăm cu căpșuni proaspeți și frunze de mentă.

 

Poftă bună!